خواص چای سبز و تفاوت آن با چای سیاه- محصول

بازدید: 79 بازدید

خواص چای سبز و روش فرآوری آن

چای سبز همانند چای سیاه از برگهای گیاه کاملیا سیننسیس (Camellia Sinensis)  تهیه می شود. شکل ظاهری آن سبز رنگ است. دارای برگ های پیچیده و گرد می باشد. چای سبز یکی از بهترین منابع آنتی اکسیدان است. بسیاری از خواص چای سبز که می‌شنویم به دلیل وجود همین آنتی‌اکسیدان‌هاست.

برای خرید انواع چای کلیک کنید.

برا ی خرید انواع نوشیدنی کلیک کنید.

روش فراوری چای سبز

پس از برداشت برگ های چای برای تهیه و فراوری چای سبز، باید آن ها را خشک کرد تا از تخمیر جلوگیری شود. این کار باعث می شود که هر گونه فعالیت آنزیمی را که باعث اکسیداسیون می شود متوقف کند. در چین، چای سبز را اغلب در تابه های بسیار بزرگ، روی شعله یا با استفاده از ووک برقی در تابه می پزند. برای خشک شدن یکنواخت باید برگ های چای را مدام هم بزنید. همچنین می توانید برگ های چای را روی قفسه هایی از بامبو یا نی بافته شده پخش کنید تا در آفتاب یا با استفاده از هوای گرم خشک شود. مجدداً، برگ ها باید به هم زده شوند تا از خشک شدن یکنواختشان اطمینان حاصل شود.

معمولا از روش بخار دادن استفاده می شود. قبل از شروع فرآیند بخار دادن، برگ های چای درجه بندی و تمیز می شوند. مدت زمان بخار دادن، نوع چای تولید شده را تعیین می کند.

برای خرید انواع محصولات تولیدی کلیک کنید.

خواص چای سبز

در اینجا چند مورد از خواص چای سبز را با شما در میان می‌گذاریم.

ضد سرطان: تحقیقات آزمایشگاهی به این نتیجه رسیدند که آنتی‌اکسیدان‌های چای سبز می‌تواند از تکثیر سلول‌های سرطانی جلوگیری کند و باعث از بین رفتن سلول‌های سرطانی شود.

آلزایمر: این آنتی‌اکسیدان‌ها ممکن است بتوانند تاثیرات منفی حاصل از تجمع پلاک‌های آمیلوید (Amyloid Plaques)، که در بیماران آلزایمر رخ می‌دهد را کاهش دهند.

ضد خستگی:در تحقیقاتی به این نتیجه رسیدند که موش‌ها با مصرف نوشیدنی دارای آنتی‌اکسیدان‌های چای سبز به جای آب، توانستند مدت زمان بیشتری را قبل از این که خسته شوند، شنا کنند.

محافظت از کبد:این آنتی‌اکسیدان‌‌‌ها توانستند روند چرب شدن کبد را در موش‌هایی که رژیم غذایی با چربی بالا داشتند، کاهش دهند.

ضد میکروب: آنتی‌اکسیدان‌های چای سبز می‌توانند دیواره‌ی باکتری‌های تشکیل شده در بدن را خراب کنند و حتی انتقال برخیب باکتری‌ها را کاهش دهند.

آرامش‌بخش: این ترکیبات می‌توانند با گیرنده‌های مغزی که تاثیر آرام‌بخشی روی بدن دارند، ارتباط برقرار کنند.

چگونه چای سبز دم کنیم؟

دم کردن چای سبز بسیار راحت است. ممکن است چای سبز کیسه‌ای داشته باشید. در این صورت آب را به جوش بیاورید، بگذارید چند دقیقه سرد شود، در یک فنجان آب و چای سبز کیسه‌ای را بریزید و بگذارید ۵ دقیقه دم بکشد.

اگر چای سبز خشک دارید، چند دقیقه‌ای به آب جوش زمان بدهید تا از جوش بیفتد. آب جوش هم ممکن است چای سبزتان را تلخ کند و هم بسیاری خواص آن را از بین ببرد. حالا بر اساس ذائقه و علاقه‌تان، یک یا دو قاشق چای‌خوری چای سبز را درون قوری یا ظرف دمنوش خود بریزید و آب جوش را اضافه کنید.

به ازای یک فنجان دمنوشی که می‌خواهید درست کنید، یک فنجان آب جوش و یک قاشق چای سبز بریزید. حالا در لیوان دمنوش یا قوری را بگذارید و حدود ۳ تا ۸ دقیقه به آن زمان بدهید تا دم بکشد. سپس دمنوش را صاف و نوش جان کنید. برای شیرین‌ شدن چای سبز، می‌توانید از شکر و نبات یا شیرین‌کننده‌های بی‌ضررتری مثل عسل یا استویا استفاده کنید.

تفاوت چای سبز با چای سیاه

اصلی‌ترین تفاوت میان چای سبز و چای سیاه در این است که چای سیاه در فرایند تخمیر قرار می‌گیرد . برای تهیه چای سیاه، برگ‌ها در معرض هوا قرار می‌گیرند تا فرایند اکسیداسیون انجام شود. این عکس‌العمل باعث می‌شود که برگ‌ها تیره و قهوه‌ای شوند و طعم آن‌ها قوی‌تر شود. چای سبز به این شکل عمل‌آوری نمی‌شود و فقط برگهای چای را درون ظرف های بزرگ تفت می دهند تا از تخمیر جلوگیری شود.

چای سبز طبیعی، نسبت به چای سیاه، طعم ملایم‌تری دارد و می‌توان آن را به تنهایی نوشید. در حالی که چای سیاه، عطر و طعم قوی‌ای دارد و می‌تواند احساسی نزدیک به نوشیدن قهوه ایجاد کند.

با اینکه هر دو چای میزان قابل توجهی آنتی اکسیدان و کافئین دارند اما مقدار کافئین موجود در چای سیاه، به مراتب بیشتر از چای سبز است.
وجود آنتی اکسیدان‌هایی با نام فلاونوئید، می‌تواند در پاکسازی بدن و مبارزه با رادیکال‌های آزاد، نقش داشته باشند. البته لازم است برای استفاده دارویی از چای، قبل از هرکاری با پزشک خود مشورت کنید.
چای سبز و چای سیاه می‌توانند جایگزین خوبی برای قهوه باشند. با مصرف این نوشیدنی‌ها می‌توانید سرحال باشید و عوارض جانبی قهوه را هم متحمل نشوید. به ویژه چای سبز که احساس آرامش‌بخشی در شما ایجاد می‌کند و می‌تواند به عنوان یک نوشیدنی سالم با کافئین پایین مورد استفاده قرار گیرد.

مزایای خرید از فروشگاه ازپاچیرا

ازپاچیرا به عنوان یک پلتفرم جامع برای خرید انواع بذر می باشد. همچنین فروشگاه کشاورزی ازپاچیرا مزایای متعددی را برای خریداران این محصولات ارائه می دهد.از جمله این مزایا:

  • دسترسی به طیف بزرگی از انواع محصولات تولیدی و صنایع غذایی: ازپاچیرا با جمع آوری بهترین برندها و باکیفیت ترین بذر ها، امکان انتخاب بهتری را به خریداران می دهد.
  • قیمت های مناسب: با وجود رقابتی که بین فروشندگان حاضر در پلتفرم وجود دارد. ازپاچیرا به شما اطمینان می دهد که بهترین قیمت ها را برای بذرها مورد نظر خود پیدا خواهید کرد.
  • گارانتی و خدمات پس از فروش: کلیه محصولاتی که در ازپاچیرا ارائه می شود دارای گارانتی و خدمات پس از فروش معتبر هستند. شما را از بابت کیفیت و اصالت محصول راحت می کند.
  • خرید آسان و مطمئن: ازپاچیرا با ارائه روش های مختلف پرداخت و امکان پیگیری سفارش، تجربه ی خریدی آسان و مطمئن را برای شما رقم خواهد زد.

با انتخاب از پاچیرا برای خرید انواع چای، می توانید از مزایای فوق بهره مند شوید و با خیالی راحت، بهترین و باکیفیت ترین محصولات را برای مزرعه خود تهیه کنید.

دسته بندی دسته‌بندی نشده
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت