نشاء فلفل قلمی چارلستون- محصول

بازدید: 174 بازدید

نشاء فلفل قلمی چارلستون

این فلفل به رنگ سبز روشن هست و بوته های پرباری را به وجود می آورد. طعم این فلفل در بیشتر مواقع شیرین بوده و به ندرت اگر بر روی بوته بماند کمی تند می شود. طول این فلفل به طور میانگین از ۸ تا ۱۵ سانتی متر و در برخی موارد کمی بلندتر می باشد. در شرایط ایده آل باردهی آن به صورت خوشه ای می باشد. این رقم جهت کشت در فضای آزاد و گلخانه مناسب است.

روش کاشت فلفل قلمی چارلستون

فلفل چارلستون زرد به راحتی از طریق بذر تکثیر می ‌شود. در مناطق معتدل، در اخر بهمن ماه، ابتدا بذر ها را داخل آب ولرم بریزید تا به مدت چند ساعت خیس بخورند. بذر ها را می توانید در گلدان یا سینی نشاء و یا حتی لیوان های یکبار مصرف نشاء کنید. ظرف کشت خود را با خاک مورد نظر پر کنید.

پیت ماس یا کوکوپیت و یا ترکیب آنها بهترین ترکیب برای کاشت و جوانه زنی بذر ها هستند.  گودالی کوچک به عمق ۰٫۵ تا ۱ سانتی متر ایجاد کنید و بذر فلفل را داخل آن قرار دهید و سپس روی آن خاک بریزید. فاصله‌گذاری بین گیاهان فلفل روی ردیف‌ها 30 تا 45 سانتیمتر و فاصله بین ردیف‌ها 60 تا 90 سانتیمتر در نظر بگیرید. با اسپری خوب آبیاری کنید تا آب به بذر ها برسد و خاک کاملاً مرطوب شود. بذر این فلفل برای جوانه زنی نیاز به محیطی گرم  و مرطوب دارد.

اگر به دنبال خرید انواع نشاء هستید سامانه ازپاچیرا بستری فراهم کرده است که خریدی آسان را تجربه کنید.

هنگامی که نشاء فلفل چارلستون چهار برگه شد زمان انتقال به گلدان یا باغچه فرا رسیده است. داخل گلدان یا باغچه گودالهای کوچک ایجاد کنید، اکنون نشاء را به همراه خاک اطراف ریشه بردارید و در حفره ای که ایجاد کرده اید بکارید، بهتر است مقداری از ساقه نیز درون خاک برود.

فروشگاه اینترنتی از پاچیرا امکاناتی را برای فروشندگان بخش کشاورزی فراهم کرده است  تا فعالین حوزه کشاورزی به مانند یک بازارچه و یا نمایشگاه محصولات خود را در این سامانه به نمایش گذاشته و بتوانند آنها را به فروش برسانند .

 

شرایط مرحله داشت فلفل قلمی چارلستون

روزانه حداقل ۶ تا ۷ ساعت نور کافی داشته باشد.آبیاری باید هر چند روز یک بار هنگامی که سطح خاک خشک شد انجام شود. این فلفل در خاک‌های حاصلخیز با زهکشی مناسب و دارای pH 6.5 بهترین رشد را دارد. و برای عملکرد بهتر در طی فصل رشد به مقدار زیادی فسفر و کلسیم نیاز دارد.

فلفل از سبزیهای فصل گرم می‌ باشد و نسبت به سرما و یخبندان و دماهای کمتر از 15درجه سانتیگراد بسیار حساس است و دمای پایه برای رشد فلفل در حدود 18درجه سانتیگراد مناسب می ‌باشد. کود دادن بیش از اندازه سبب شاخ و برگ زدن زیاد گیاه فلفل می ‌شود که باردهی آن را تحت تاثیر قرار می ‌دهد. فلفل گیاهی است که به کود‌دهی بسیار ملایمی نیاز دارد.

برای  خرید این محصول  به وبسایت ازپاچیرا مراجعه کنید.

فلفل قلمی چارلستون بعد از گذشت ۹۰ تا ۱۱۰  روز از کاشت شروع به باردهی می کند و تا قبل از شروع سرما، محصول دهی را ادامه می دهد، در فصل سرما نیز می توانید (اگر در گلدان کاشته اید) آن را به جای گرم تر منتقل کنید و در تمامی سال از برداشت محصول آن لذت ببرید.

برای برداشت فلفل: اولین میوه های فلفل را به سرعت بچینید تا گیاه تحریک به باردهی بیشتر شود. میوه ها را بچینید. بهترین شرایط نگهداری میوه فلفل در دمای 7 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 95٪ نگه دارید.

اگر به اظلاعاتی در مورد کاشت انواع فلفل نیاز دارید مقاله روش کاشت، داشت و برداشت انواع  فلفل در وبلاگ تخصصی ازپاچیرا مطالعه بفرمایید.

دسته بندی دسته‌بندی نشده
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت