پودر لیمو

بازدید: 29 بازدید

پودر لیمو

لیموترش درخت  همیشه سبز از خانواده مرکبات است که در مناطق گرمسیری رشد می کند. زمانی که لیمو ها تقریبا نارس هستند آنها را می چینند و زیر آفتاب خشک میکنند. لیمو عمانی به دو شکل سفید و سیاه است. سفید زمان خشک شدن کوتاه تری دارد، اما لیمو سیاه زمان خشک کردن طولانی تری دارد و  طعم قوی تری نسبت به لیمو سفید دارد. پودر لیمو  از آسیاب شدن لیمو عمانی بدست می آید.

خواص پودر لیمو ترش

پودر لیمو دارای خواص فراوان است. غنی از ویتامین C  و آنتی اکسیدان است.  گردش خون را تنظیم می کند. در پاک سازی کبد و تقویت مویرگ ها موثر است.از انقباضات عضلانی قلب که منجر به سکته می شود جلوگیری کند.  آنتی اکسیدان موجود در آن از پیری زودرس و رشد سلول های سرطانی جلوگیری می کند. پودر لیمو کاهنده قوی کلسترول خون است. به دلیل خواص آن در تقویت سیستم ایمنی، یکی از از چاشنی های پر کاربرد در فصل زمستان محسوب می شود.

کاربرد پودرلیمو

کاربرد دارویی پودر لیمو

پودر لیمو ترش در تهیه انواع دسر، نوشیدنی یا اسموتی، کیک، ژله طبیعی، بستنی میوه ایی به کارمی رود استفاده از پودر لیمو می تواند طعم سس سالاد را دو چندان خوشمزه کند. همچنین در غذاهایی که تخم دارد می تواند جایگزین وانیل باشد تا بوی نامطبوع تخم مرغ را بگیرد

از پودر لیمو ترش می توانید به عنوان یک پودر تقویت کننده در طعم نان و کیک و غیره استفاده کنید. برای این منظور می تواند پودر لیمو ترش را با کمی شکر مخلوط کرد و بر روی مافین، کوکی یا کیک بپاشید. از سویی دیگر در می توانید دمنوش های خوشمزه ای را نیز تهیه کرد.

از پودر لیمو ترش می توان به عنوان یک اسکراب خانگی استفاده کرد.

کاربرد پودر لیمو در آشپزی

آبگوشت

انواع خورشت ها مثل قیمه و قورمه سبزی

سوپ ها و سالادها

کباب ها

خوراک ماهی و مرغ

جوجه کباب

روش نگهداری پودر لیمو ترش

این طعم دهنده را مانند هر ادویه دیگر در جای خشک و خنک نگه دارید. در معرض تابش مستقیم نور خورشید نباشد.

همچنین از رطوبت دور باشد.

در صورت رعایت تمام اصول نگهداری، می توان این پودر را تا یک سال بدون از دست دادن کیفیت اولیه، نگه داشت.

 

دسته بندی دسته‌بندی نشده
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت